Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Fostul director al unei bănci din Suceava, condamnat la închisoare. Vezi ce a făcut!

sorin-mihail-riznic

Foto: Linkedin

Un fost director al Băncii Carpatica, filiala Suceava, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la înşelăciune, într-un dosar legat de clanul Cordunenilor din Iaşi, cu un prejudiciu de 132.172 lei.

Sorin Mihail Rîznic a fost trimis în judecată în anul 2010, pentru iniţiere sau constituire a unui grup organizat după ce, împreună cu membri ai clanului Corduneanu, ar fi racolat persoane cărora le-a făcut documente false în vederea obţinerii unor împrumuturi bancare, iar banii ajungeau la membrii clanului Corduneanu.

Sentinţa a fost dispusă, joi, de Tribunalul Maramureş, însă nu este definitivă.

like-facebookIndividul a fost director al Băncii Carpatica, filiala Suceava, timp de doi ani, iar anul trecut el a candidat pentru postul de administrator public al judeţului Suceava. A pierdut, însă, concursul în favoarea contracandidatului său la această funcție, Dan Ionuţ Adomniţei.

Mai mult, el a fost angajat ca și consilier al primarului de Botoșani, Ovidiu Portariuc, dar când edilul a aflat că acesta este cercetat într-un dosar al Cordunenilor i-a cerut demisia, în octombrie 2015.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. calinescu says:

    multi ani cu prelungiri !

    Răspunde
  2. cobra says:

    cine ?jegul asta a fost director de banca?asa directori de banca are tara asta/ de asta suntem unde suntem.E un mare eXcroc si imputit ordinar.
    multi ani cu executare panaramo care continui sa existi printre oameni.

    Răspunde
  3. Igor says:

    Asta a fost director si la Carpatica la Iasi si a furat din tezaurul bancii 30000 de euro. Un golan!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*