Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Unul dintre cei mai importanți retaileri germani deschide primul magazin din Bucovina

dmUnul dintre cei mai importanți retaileri germani deschide primul magazin din Bucovina. Este vorba despre dm drogerie markt. Astfel, în luna mai, retailerul va deschide un magazin în Iulius Mall Suceava.

dm drogerie markt reprezinta unul dintre cele mai mari lanturi de magazine specializate in beauty, wellness, baby si uz casnic si a adus in Romania o gama proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance).

like-facebookIn magazin, clientii vor avea la dispozitie o gama extinsa si completa de produse dedicate frumusetii, ingrijirii copiilor, articole de igiena si intretinere a casei, precum si alimente bio si produse care pot ajuta la mentinerea sanatatii. Doamnele si domnisoarele vor descoperi aici numeroase optiuni in materie de cosmetice naturale, produse pentru ingrijirea tenului, corpului si parului, dar si pentru igiena orala si parfumuri. Totodata, clientii vor avea la dispozitie si gama dmBio: sucuri naturale, articole bio, ceaiuri, suplimente nutritive, dar si produse pentru diabetici sau fara gluten.

dm le va veni in ajutor si mamicilor, cu o gama de articole dedicate ingrijirii bebelusilor si copiilor, precum creme, sampoane sau detergenti speciali pentru hainele celor mici. In plus, viitoarele mamici vor gasi produse special create pentru a fi folosite pe perioada sarcinii. In Romania, dm drogerie markt are magazine deschise in orase precum: Timisoara, Iasi, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Brasov, Constanta, Sibiu si altele.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*