Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Loc de muncă scos la concurs de Primăria Suceava

primaria suceavaPrimăria municipiului Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post contractual vacant din cadrul Direcţiei Generale a Domeniului Public, respectiv pentru  Sectorul Cimitir ,,Pacea “-un post de  şef sector.

Cei interesați de acest loc de muncă trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniul, ştiinţe administrative cu specializarea administraţie publică, vechime în muncă de cinci ani și  cunoştinţe de operare pe calculator de nivel mediu.
like-facebook
Concursul va consta în susţinerea a două probe de către candidaţii declaraţi admişi la selecţia dosarelor, respectiv: proba scrisă şi interviul.

14 martie 2016, ora 14.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la sediul Primăriei municipiului Suceava, iar pe 21 martie 2016, ora 10.00, va avea loc proba scrisă ce se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Suceava.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul resurse umane, camera 45 sau la telefonul 0230-212696, interior 152 sau 252.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*