Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr beat a pus la pământ, cu mașina, doi stâlpi de beton, a distrus un gard, apoi a abandonat autoturismul

accident voitinel (1)Un accident spectaculos produs de un tânăr beat a avut loc duminică la Vadu Moldovei. O femeie din comuna Vadu Moldovei a anunțat polițiștii  despre faptul că, în dimineața zilei de 06.03.2016, în jurul orei 03.00, un autoturism a intrat în gardul locuinței sale, distrugând doi stâlpi de beton și plasa de gard din fier forjat, după care, conducătorul auto a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul.

În urma activităților întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în eveniment a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani din comuna Preuteşti, care acuza dureri la un picior, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
like-facebook
Conducătorul auto a fost testat la ora 13.40 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în eveniment nu este înmatriculat, număr de înmatriculare fiind atribuit altei maşini de altă marcă. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*