Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un adolescent de 15 ani a furat mașina tatălui său și a ieșit la plimbare. „Aventura” era să îl coste viața

 

minor la volanUn adolescent de 15 ani din Ostra a vrut să trăiască o aventură, dar acest lucru era să îl coste viața. Deși nu are nici măcar vârsta necesară pentru a obține un permis de conducere, tânărul a furat, duminică seară, mașina tatălui său și a ieșit la plimbare cu un prieten de 16 ani din comuna Ostra, pe un drum comunal din localitate.

Din cauza vitezei excesive, dar și a lipsei de experiență în condus, adolescentul de 15 ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

like-facebookAtât el, cât și prietenul său de 16 ani au fost răniți. Adolescentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de minorul de 15 ani sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ”furt în scop de folosinţă” şi ”vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*