Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Inconștientă! O tânără beată a condus mașina iubitului său, fără permis

 

fata la volanO tânără de 22 de ani a condus mașina prietenului său, fără permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au oprit-o în trafic, duminică, pe strada Mărășești din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul aparţine prietenului tinerei, un localnic de 23 de ani, care i l-a încredinţat pentru a fi condus, deşi știa că aceasta nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
like-facebook
„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tânăra de 22 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, iar față de prietenul acesteia de 23 de ani, pentru comiterea infracţiunii de ,,încredinţarea unui vehicul, unei persoane pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere sau despre care ştie că se află sub influenţa băuturilor alcoolice”, ce va fi soluţionat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*