Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Vezi ce buget are IPJ Suceava pentru anul 2016!

politia suceava ipjPentru anul 2016, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ)Suceava, ca ordonator terțiar de credite, a primit bugetul alocat de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției Române, în sumă totală de 67.476.880 lei pe următoarele titluri și capitole bugetare/ cheltuieli de personal, bunuri și servicii, contribuții asigurări sănătate, arest și asigurări și asistență socială.
like-facebook
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(ATOP) a stabilit Planul strategic cu principalele obiective ce trebuie îndeplinite de către IPJ și indicatorii de performanță minimali pe acest an.
Potrivit președintelui ATOP, Gherghe Iacob, între obiectivele generale ale poliției județene cu caracter de continuitate se numără creșterea gradului de siguranță a cetățenilor prin protejarea vieții,integrității corporale și a dreptului de proprietate al acestora, sporirea gradului de siguranță rutieră și a transporturilor, apărarea ordinii și valorilor constituționale, idetintificarea și contracararea activităților derulate de rețele de crimă organizată transfrontalieră și destructurarea grupărilor, dar și securizarea frontierei, în special a celei care este frontiera externă a Uniunii Europene, în vederea combaterii migrației ilegale, traficului de persoane și a altor riscuri cu impact asupra securității naționale.

Prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a altor forme ale criminalității economico-financiare. Asigurarea resurselor umane, a mijloacelor materiale, financiare și informaționale necesare menținerii și dezvoltării capacității operaționale a instituțiilor abilitate în baza unui proces riguros de planificare. IPJ are în vedere și o serie de indicatori minimali stabiliți pentru acest an.

Potrivit lui Gheorghe Iacob, ca urmare a evaluării activității poliției județene pentru anul 2015,la nivelul inspectoratului au fost stabiliți indicatorii de performanță minimali. Între aceștia se află inițierea și implementarea la nivelul IPJ de campanii de prevenire a criminalității pe segmentele identificate cu riscuri și vulnerabilități, menținerea tărielilor ilegale de masă lemnoasă și a faptelor de braconaj piiscicol, menținerea la același nivel cu anul precedent a criminalității stradale sesizate, reducerea evenimentelor grave comise ca urmare a nerespectării regimului armelor, explozivilor și substanțelor periculoare. Un alt indicator este menținerea la nivelul anului trecut a constatărilor la infracțiunilor de evaziuen fiscală, gestionarea activității pe linie rutieră în cooperare cu instituțiile abilitate pentrâu diminuarea riscului rutier și a victimizării participanților la trafic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*