Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Șeful OJFIR Suceava: Solicitanții care își crează mai mult de un cont pe site-ul AFIR, și care depun mai multe proiecte în aceeași sesiune, vor avea toate proiectele declarate neeligibile

mihai-moraruOficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Suceava anunţă că au fost publicate versiunile consultative ale ghidului solicitantului pentru alte 4 submăsuri de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.
Potrivit directorului executiv al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Suceava, Mihai Moraru, sunt disponibile versiunile pentru Submăsura 6.2 „Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zonele rurale” şi Submăsura 6.4 „Sprijin pentru investiţii în crearea şi dezvoltarea de activităţi neagricole”.

like-facebookCa urmare a observaţiilor primite în sesiunea trecută, ghidurile consultative pentru cele 2 submăsuri prezintă mai multe clarificări, precum şi elemente de noutate.  Printre altele, foarte important de reținut – valabil atât pentru Submăsura 6.2, cât și pentru Submăsura 6.4 – este faptul că solicitanții care își creează mai mult de un cont pe site-ul AFIR, și care depun mai multe proiecte în aceeași sesiune, vor avea toate proiectele declarate neeligibile” , susține şeful OJFIR Suceava.

Conform lui Mihai Moraru, au fost făcute publice şi 2 submăsuri noi aferente PNDR, „care vor fi lansate pentru prima dată în această sesiune”. Este vorba despre Submăsura 16.4„Sprijin pentru cooperarea orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectorul agricol” şi Submăsura 16.4a „Sprijin pentru cooperarea orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectorul pomicol”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*