Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Lemn tăiat ilegal, confiscat de polițiștii din Pojorâta

lemn2Un echipaj mixt format din polițiști ai Postului de poliţie Pojorâta și reprezentanți ai Ocolului Silvic Pojorâta a efectuat un control, duminică, în pădurea situată pe raza Ocolului Silvic Pojorâta, ocazie cu care a identificat 2 cioate, ce provin din tăierea ilegală a doi arbori nemarcați, de esență rășinoase, iar în apropierea DJ 175B, materialul lemnos rezultat, cu un volum de 2,320 m.c. și o valoare de 584,43 lei.

În urma activităților întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un bărbat de 45 de ani, din localitate, care la 27.02.2016, a tăiat cei doi arbori, iar materialul lemnos l-a transportat cu un TAF condus de un tânăr de 29 de ani, din judeţul Iaşi, ce nu deține permis de conducere și nu are înregistrat TAF-ul proprietate personală.
like-facebook
Materialul lemnos rezultat în urma tăierii a fost lăsat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta, iar bărbatul de 45 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 2.000 lei. Față de tânărul de 29 de ani, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*