Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Amenzi de peste 8.000 lei date de polițiști în urma unor razii în trafic

razie politie (1)Miercuri și joi, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de polițiștii de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe drumurile publice din judeţ în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

like-facebookCu această ocazie, au fost constatate 13 infracţiuni rutiere din care 4 pentru alcoolemie, 1 refuz de recoltarea alcoolemiei, 8 alte cauze şi aplicate un număr de 47 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 8.295 lei.

De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare retrase, în total fiind testaţi cu aparatul etilotest 156 de conducători auto.

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Narciselor din localitate, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.
Un bărbat de 39 de ani, din orașul Solca, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, pe raza comunei Mălini, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 25.02.2016, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o acțiune pe raza de competență, în vederea asigurării climatului de ordine și liniște publică.
Astfel, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenționale în valoare de 10.080 lei, au fost reţinute 2 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*