Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi tineri suceveni prinși de polițiști după furturi de peste 30.000 de euro în Italia

retinutiDoi tineri suceveni au fost prinși, marți, de polițiști după mai multe furturi comise în Italia. Ion Spân și Ion Airinei au furat bunuri dintr-un club, dar și din alte locații, de peste 30.000 de euro. Cei doi tineri sunt din Fălticeni.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Fălticeni au stabilit faptul că, în cursul lunii ianuarie 2016, în timp ce se aflau într-o localitate din Italia, doi tineri de 28 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, au sustras dintr-un club, aparatură electronică, iar din altă locație mai multe invertoare pentru panouri solare, bunuri pe care le-au transportat în România, la domiciliul unuia dintre ei.

like-facebookAstfel, marți, în baza mandatului emis de Judecătoria Fălticeni, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unuia dintre autori, ocazie cu care, au fost identificate și ridicate bunurile sustrase, valoarea estimativă a acestora fiind de circa 30.000 de euro.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și furt calificat în formă continuată, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.
Span ion
airinei ion


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*