Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Țigări ascunse în rezervorul unei mașini, depistate la Frontiera Siret

tigariPoliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse în rezervorul unui autoturism, 240 pachete de ţigări ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România;

Ţigările în valoare de aproximativ 300 lei au fost ridicate în vederea confiscării iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

like-facebookÎn seara zilei de 22 februarie a.c., în jurul orei 22.55, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român G. Florin, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Seat, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul de combustibil al autoturismului, cantitatea de 240 pachete de ţigări, marca Marvel, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 293 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*