Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Gospodăria unei femei din Frătăuții Noi, cuprinsă de flăcări

incendiuMilitarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Frătuţii Noi şi Frătăuţii Vechi, au intervenit, miercuri, cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei- M.V., din comuna Frătăuţii Noi.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.

like-facebookIncendiul a fost lichidat la ora 3:24.
Au ars aproximativ 70 de metri pătraţi din acoperişul casei, precum şi materiale textile şi alte bunuri depozitate în pod. Flăcările au degradat pereţii unei camere de locuit şi podul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de siguranţe fuzibile supradimensionate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar forţele care au intervenit au salvat restul casei şi anexele gospodăreşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*