Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O suceveancă, membru al Coaliției de Dezvoltare a României

liliana agheorghicesei premiataO suceveancă a fost desemnată membru al Coaliției de Dezvoltare a României (CDR). Liliana Agheorghicesei, președintele Federației Patronale a Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din județul Suceava și vicepreședinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii face parte din grupul de lucru în domeniul turismului din cadrul CDR.

Agheorghicesei este o antreprenoare de succes, fiind implicată în susținerea firmelor private de la nivel local și național dar ambasador și mentor al antreprenoriatului feminin din România la Bruxelles.
like-facebook
„În afara afacerilor mele, mă dedic şi muncii patronale, susţin interesele IMM-urilor de la nivelul judeţului Suceava şi de la nivel naţional. Reprezint deopotrivă, şi femeile de afaceri din România, în calitate de ambasadoare a antreprenoriatului feminin din România la Bruxelles. Prin aceste activităţi patronale doresc să contribui la angrenarea femeilor din România în proiecte şi idei de iniţiere a unor afaceri, sprijinirea potenţialului lor antreprenorial, încurajarea lor, pentru a dezvolta şi a obţine excelenţă în businessul feminin din România”,  a spus președintele Federației Patronale a Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii.

Trebuie amintit că CDR are ca obiectiv dezvoltarea unui mediu de afaceri competitiv, bazat pe un context social stabil astfel încât să fie asigurată o creștere economică sustenabilă.

Coaliția este o inițiativă privată, apolitică, construită pe baza unui acord de colaborare prin participarea colectivă a membrilor săi, care contribuie voluntar cu resurse și expertiză pentru formularea de politici publice cu impact asupra mediului de afaceri. Scopul Coaliției este de a crea un sistem de referință realist și coerent pentru Guvern și alte instituții publice, pe teme economice și de bună guvernanță în România.Coordonarea Coaliției este asigurată de un Consiliu Director format din Președinții și vice-președinții Asociației Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camerei Americane de Comert în România, (AmCham), Consiliul Investitorilor Străini (FIC) și Romanian Business Leaders (RBL).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*