Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

PSD și-a lansat candidații la primăriile din zona Siret

lansare candidati psd (39)Câteva sute de social-democrați au fost prezenți sâmbătă, la Casa de Cultură din Siret, la lansarea candidaților pentru funcțiile de primar pe această zonă. Din cei 14 candidați, Partidul Social Democrat merge la alegerile locale din iunie 2016, cu 11 primari în funcție, un altul candidează pentru prima oară iar pentru două unități administrativ teritoriale candidații urmează să fie anunțați zilele următoare.

Au participat liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, deputatul pe Colegiul 8, Eugen Bejinariu, cel care i-a susținut pe primari pentru a face investiții, deputatul PSD Ioan Stan, vicepreședinții organizației județene, Bobi Cușnir și Nistor Tătar, Mihai Reman și Doru Sârghie precum și alți membri cu funcție de conducere în Biroul Politic Județean al PSD.

lansare candidati psd (15)În competiția electorală pentru fotoliul de edil al orașului Siret s-a înscris Marius Scorobohaci, economist la Spitalul Orășenesc din localitate, care face tandem cu Vasile Tablan, fost primar dar care la scrutinul electoral din iunie 2016 mizează pentru funcția de viceprimar.

Unul din primarii în exercițiu nu vrea să mai candideze întrucât are vârsta de pensionare, fiind vorba de edilul comunei Siminicea, Haliță Gheorghe. El a venit însă la lansare cu actualul viceprimar social-democrat  Sergiu Pașniciuc, care va candida la primărie.lansare candidati psd (16)

Unul din candidații social democrați este la șaselea mandat -primarul comunei Mușenița-Filip Nicolaev și s-a înscris din nou pentru scrutinul electoral din iunie 2016. Primarii din comunele Zvorâștea și Grănicești sunt la al patrulea mandat ,fiind pe lista PSd pentru un nou mandat.

Iată și lista celorlalți candidați: Dumbrăveni-Ioan Pavăl, Mușenița-Filip Nicolaev , Grănicești-Gheorghe Nuțu, Frătăuții Noi-Gheorghe Ștreangă, Bălcăuți- Vasile Ursachi, Zvorâștea- Constantin Barariu, Siminicea- Sergiu Pașniciuc, Hânțești-Olariu Daniel, Grămești-Șuleap Vasile, Zamostea-Vasile Haliuc (actualul primar), Calafindești- Loghin Saviuc.like-facebook

lansare candidati psd (36)Deputatul PSD, Ioan Stan a cerut candidaților dar și celor prezenți în sală să lucreze în echipă pentru a putea câștiga alegerile locale și președinția Consiliului Județean. El a dat asigurări că va sprijini candidații din județ inclusiv,din zona și orașul Siret, având în vedere că pentru alegerile parlamentare se va merge pe listă și nu pe colegii.

La rândul său, deputatul PSD, Eugen Bejinariu a spus că orice precampanie începe cu lansarea candidaților dar „candidații noștrii îi cunoașteți foarte bine, oameni care au făcut lucruri pentru comunitate, au umblat, s-au zbătut, au făcut drumuri și la București pentru a obține fonduri pe proiecte de dezvoltare și rezultatele se văd”.
Parlamentarul social democrat a fost apreciat ca un foarte bun colaborator al primarilor din zonă,aceștia din urmă mulțuminndu-i pentru sprijinul acordat în derularea de investiții.lansare candidati psd (9)

„Nimic în viață nu poți să faci de unul singur. E aproape imposibil să reușești ceva important singur,iată de ce noi am reușit împreună cu o echipă foarte puternică de la nivel local, cu mulți primari, consilieri,la nivel de județ, cu colegi în deliberativ, parlamentari foarte mulți.Noi facem o altfel de politică, să venim către dvr., acolo unde locuiți în teritoriu. Nu facem lansări pompoase cum fac alții”,  a spus liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a precizat că ținta social democraților este câștigarea alegerilor locale iar în toamnă a alegerilor parlamentarelor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*