Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ioan Bălan: Este un moment greu pentru mine. La 51 la sută Ion Lungu și eu la 20 la sută, ce aș fi putut să fac?

lungu si balanDeputatul PNL Ioan Bălan dă de înțeles că nu a avut de ales decât să renunțe la candidatură în urma sondajului realizat. Parlamentarul recunoaște că nu este un moment ușor pentru el, dar că îl va susține pe Ion Lungu.

Este un moment greu pentru mine. Am spus de-a lungul celor patru ani lucruri pe care alții nu au curajul să le spună. La 51 la sută Ion Lungu și eu la 20 la sută, ce aș fi putut să fac?”, a spus deputatul PNL, Ioan Bălan care a amintit că nu ar fi fost o altă soluție nici cu procentajul PSD adunat.
like-facebook
Fost lider al organizației municipale a PNL, Ioan Bălan, a spus că decizia de a renunța la candidatură nu i-a picat bine, însă era singura soluție pentru ca PNL să aibă un candidat cu care să câștige fotoliul de primar. El a spus că îl va susține atât pe Ion Lungu, cât și pe Gheorghe Flutur fără nicio îndoială.

„În ce situație mi-aș fi pus echipa pe care am construit-o cu atâta efort doar din dorința mea prostească de a candida? Ca eu neapărat să fiu candidat? Să fim serioși, oameni buni… Nu e ușor. Nu mă puneți în situații…. Acum ce vreți să plâng și să spun că îmi este greu? Îmi este greu. Normal. Pentru problema aceasta am pus suflet și știți cu toții toate acțiunile pe care le-am făcut.. Tocmai asta e dovada supremă…că îmi pasă de echipa pe care am construit-o în jurul candidaturii la primărie. Să îi dam posibilitatea măcar să avem un primar în funcție. Eu îl sprijin pe Gheorghe Flutur și pe Ion Lungu, fără niciun drept de apel. Ar fi o prostie să creadă cineva că pot să fac jocuri sau să fi fost jocuri făcute împotriva mea. Vina mea este că nu am reușit să conving sucevenii așa cum am convins echipa din jurul meu. Nu am reușit să conving sucevenii de potențialul meu. Nu pot să spun acum că sunt vinovați sucevenii. Sunt suceveni care mi-au dat votul de încredere, 20 la sută în sondaj. Ion Lungu este în principal un produs PNL, la început în PNL, apoi în PDL și după aceea în PNL. Între noi nu a fost dușmănie, ci rivalitate politică”, a spus Bălan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*