Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Vezi reacția lui Gheorghe Flutur după desemnarea lui Lungu candidat al PNL la Primărie!

pnlPreședintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că i-ar fi plăcut ca liberalii să dea candidatul la funcția de primar din interiorul partidului, dar raționamentele politice și decizia lui Ion Bălan sunt cu totul atele.

„Ca lider politic mi-aș fi dorit din interior omul pe care PNL l-a susținut să fie candidatul PNL. Acum s-a confirmat care sunt sondajele și am făcut o analiză împreună și am stabilit pasul următor al PNL. Să fim pragmatici pentru că dorim să guvernăm și în municpiul Suceava să câștigăm alegerile. Am ajuns în această situație de a ne mări șansele partidului nostru la primărie și la CJ. Vom face o echipă, vreau să îi mulțumesc public lui Ion Bălan pentru ceea ce a făcut și va face în continuare parti. Este un membru de nădejde, este și vicepreședinte de partid, este nevoie de tenacitatea și experiența lui, sunt convins că vom face multe lucruri bune în continuare. Vreau să îi mulțumesc și lui Dumitru Pardău pentru modul cum a colaborat în această perioadă. … PNL a mers în formula de copreședinți. Astăzi sunt în situația de a primi votul în unanimitate de președinte a PNL Suceava. I-am asigurat aseară pe colegii mei și vă spun că voi fi garantul unității PNL care vine din două structuri PDL și PNL”,  a spus Flutur.
like-facebook
Liderul liberal a susținut că știe destul de bine cele două organizații din teritoriu, PNL și PDL și a dat asigurări că va da dovadă de înțelepciune, maturitate, echilibru la fel cum ar trebuie să dea dovadă și ceilalți din partid.

„În primul rînd trebuie să dau dovadă eu,pentru ca cele două structuri din teritoriu să se cunoască până la capăt. Același lucru este și la OM-PNL pentru că este o organizație puternică. Nelu Bălan a construit o echipă foarte putenică. Avem nevoie de ei, de oameni cu experiență, de oameni care au crezut și cred în proiectul nostru”,  a spus Flutur.

Flutur: Așa e viața..,

„Așa este viața”, a subliniat liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, referitor la poziția sa vizavi de revenirea lui Ion Lungu în PNL.

„În politică sunt calcule pragmatice. Îmi doresc și urez lui Ion Lungu <Bun venit> în Partidul Național Liberal și bun venit în echipa PNL. Să lucrăm în tandem, să contribuim la modernizarea județului și a municipiului Suceava. Dorim să cîștigăm alegerile pentru aceste județ. Discuțiile care au fost la nivel central între cei doi copreședinți astea au fost…care e soluția…pînă la urmă am ajuns la o soluție. Nu a fost cea mai ușoară zi pentru mineși cel mai ușor sentiment însă sunt comandamnete politice pe care trebuie să le respecți. A fost o perioadă din punct de vedere de slăbire a invstițiilor …Cred că dincolo de orice trebuie să fim pragmatici, să facem ca Suceava și Bucovina să fie repuse pe harta țării”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*