Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Loc special amenajat într-un microbuz pentru țigări de contrabandă. Polițiștii au confiscat microbuzul

tigari (3)Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz, peste 2.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.
Miercuri după-amiază, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Serghei A., în vârstă de 30 ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un loc special amenajat, în plafonul autoturismului, cantitatea de 2.200 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul marca Mercedes, în valoare de 45.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*