Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Nu s-a putut opri din furat! Tânăr trimis la răcoare pentru 93 de lei și două bilete la Loto

arestatiUn tânăr din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, după ce pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru că a furat suma de 93 de lei şi două bilete la Loto. Tribunalul Suceava a decis înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive a lui Cristian Cornea, pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței este definitivă.

Trebuie amintit că fapta a fost comisă pe 28 decembrie 2015, Cristian Cornea, cu antecedente penale pentru furturi pare a fi supărat rău judecătorii și procurorii din moment ce au decis ca să-i dea o lecție. Inculpatul, în timp ce se afla în piaţa agroalimentară din Câmpulung Moldovenesc, a sustras din buzunarul bătrânului suma de bani şi cele două bilete de loterie valabile.

like-facebookDupă acest furt, Cristian Cornea a fost plasat sub măsura controlului judiciar, având impuse mai multe obligaţii şi restricţii. Cea mai importantă era de a nu fura din nou. Pe 14 ianuarie a.c., acesta a recidivat și a comis încă un furt la Fălticeni. Dată fiind acestă situație, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc urma să solicite înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*