Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Prefectul Sucevei: Conducerea Transgaz m-a asigurat că furnizarea gazului la Câmpulung Moldovenesc va fi reluată până în seară

constantin harasim prefectPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, susține că a primit asigurări din partea conducerii Transgaz că miercuri seară, în jurul orelor 18.00- 19.00, va fi reluată furnizarea gazului metan la Câmpulung Moldovenesc. El a precizat că în paralel cu montarea conductei de legătură se lucrează și la dezghețarea celei de sub apă.

Harasim spune că sunt 60 de muncitori și 25 de utilaje care lucrează pentru remedierea defecțiunii. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că, din cauza temperaturilor extrem de scăzute, angajații de la Transgaz au avut și disfuncții: câteva aparate de sudură s-au defectat, motorina a înghețat.

like-facebook„Deocamdată nu se întrevede nimic pozitiv. Aștept să se finalizeze. Am primit asigurări că până în seară magistrala va reintra în funcțiune”, a spus prefectul.

Potrivit acestuia, dacă furnizarea gazului va fi reluată, miercuri, atunci joi cursurile se vor ține normal în școli, nefiind nicio unitate de învățământ închisă.

De asemenea, la un bloc ANL, oamenii nu au avut o altă sursă de încălzire și au fost nevoiți să meargă la rude, spune prefectul.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*