Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

29 de șoferi au devenit pietoni în urma unei razii a polițiștilor suceveni

razie politie (3)În perioada 16-17 ianuarie 2016, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, a organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, combaterea excesului de viteză şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

like-facebookAstfel, au fost constatate 8 infracţiuni rutiere din care 4 pentru alcoolemie și 4 alte cauze şi aplicate 359 de sancţiuni contravenționale în valoare de 123.402 lei, din care 188 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au mai fost reţinute 29 de permise de conducere din care: 12 pentru viteză, 9 pentru alcoolemie, 8 pentru alte cauze şi 10 certificate de înmatriculare retrase.
În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 257 de conducători auto.

Exemple:
Un bărbat de 38 de ani din comuna Şaru Dornei, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DC 82 Sărişor din comuna Şaru Dornei, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.
Un tânăr de 23 de ani din orașul Dolhasca, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.
Un tânăr de 24 de ani din comuna Putna, a fost depistat și înregistrat în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Vicovu de Sus, cu viteza de 117 km/h în localitate. I s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 zile, conform O.U.G. nr.195/2002.
Un bărbat de 29 de ani din municipiul Vatra Dornei, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe str. Oborului din localitate, având numerele de circulaţie provizorii ale mașinii expirate din data de 10.01.2016. I s-a întocmit dosar penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*