Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Impact violent între două mașini. O persoană a murit, iar două au fost rănite

accident mortal horodnic de sus (1)Un grav accident de circulație a avut loc, marți seară, în localitatea Horodnic de Sus. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite după impactul violent dintre două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu, un bărbat, de 26 ani, din comuna Voitinel, Beniamin Rotari, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu auto marca Fiat condus regulamentar din sens opus de către un bărbat, de 37 ani, din comuna Frătăuţii Vechi.

like-facebookȘoferului mașinii Fiat, Jenică Cazacu, a fost rănit grav, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a murit din cauza leziunilor suferite. În accident a fost rănit și șoferului mașinii  Volkswagen, dar şi o femeie de 35 ani, din Horodnic de Sus, Olga Bădăliță, pasageră în autoturismul Fiat.

accident mortal horodnic de sus (2)Conducătorul auto al vehicului marca Fiat nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Județean Suceava. Conducătorul auto al vehicului marca Volkswagen a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*