Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Șase persoane rănite în două accidente rutiere, în a treia zi de Crăciun

accident 5Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în a treia zi de Crăciun, după ce au fost victimele a două accidente rutiere. Duminică dimineață, în jurul orei 5.00, a avu loc un accident rutier în urma căruia două persoane au suferit leziuni ușoare.

O oră mai târziu,un alt accident rutier a fost înregistrat în comuna Ipotești spre Bosanci unde un autoturism s-a răsturnat. În urma acestuia, au rezultat trei victime.

Un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea autoturismul, în localitatea Ipoteşti, pe DJ 208A, având direcţia de deplasare dinspre „Bosanci” spre „Suceava”, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi a altor doi pasageri în auto, care au fost transportaţi cu ambulanţa la secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l. Ulterior conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” şi conducere a unui vehicul cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

like-facebook


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*