Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Accident spectaculos! A lovit cu Mercedes-ul un alt autoturism, s-a izbit într-un cap de pod, apoi a pus la pământ poarta casei Sofiei Vicoveanca

Foto: RomaniaTv

Foto: RomaniaTv

Un accident spectaculos a avut loc în noaptea de joi spre vineri la Vicovu de Jos. Șoferul unei mașini cu numere de Anglia (Mercedes) a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei, a lovit o altă mașină (un VW Passat, condus de un tânăr de 18 ani), apoi a intrat într-un cap de pod și s-a oprit în gardul casei Sofiei Vicoveanca, răsturnându-se.

Poarta casei interpretei a fost pur și simplu spulberată. Două persoane au fost rănite în accidentul rutier. Șoferul vinovat, dar și un pasager aflat pe scaunul din dreapta al mașinii, au fugit de la locul accidentului, rămânând doar un al treilea pasager, un bărbat de 31 de ani, care a fost rănit.

like-facebookUn echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale răniților, care au refuzat transportul la spital. Polițiștii au început cercetările și au pornit pe urmele șoferului vinovat. Vineri dimineață, individul, de 33 de ani, din Vicovu de Jos, a mers singur la Poliție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, este vorba despre  Costică Dobaca, care nu deține nici măcar permis de conducere. El va fi dus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul VW Passat, de 18 ani, nu era băut.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*