Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Update! VIDEO șocant! Adolescentă tăiată la gât de un tânăr din cauza geloziei

taiata la gat ambulantaO adolescentă în vârstă de 16 ani a ajuns în stare de inconștiență, duminică, în jurul orei 15.30, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalul Județean, după ce a fost tăiată la gât cu un cuțit.

Tânăra traversase trecerea de pietoni în zona Carrefour, moment în care a fost atacată de un tânăr, originar din Stroiești,  care a tăiat-o la gât cu un cuțit. Fata s-a prăbușit la pământ, reușind însă să spună că l-a recunoscut pe cel care a atacat-o.

like-facebookScenele groaznice au fost văzute de mai multe persoane, care au sunat și anunțat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale după care a transportat-o la spital. La fața locului au ajuns și polițiștii care au început cercetările.

Tânăra avea o tăietură de 10 cm și 2 cm adâncime. Medicii au operat-o, iar starea sa este stabilă. Se pare că cei doi au avut o relație amoroasă, dar fata și-a găsit pe altcineva pe Facebook. Gelozia i-a luat mințile tânărului.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Narcis says:

    Pare cam ciudat faptul că ea traversase strada pe la trecerea de pietoni, pentru că se văd și acum urme de sânge și la cam 10 metri distanță. Dacă analizăm puțin, se poate vedea locul unde a fost înjunghiată, și era sub pasarelă undeva… Oricum, cred că ei se cunoșteau de dinainte. Bine măcar că nu a murit…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*