Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

180 de străzi vor fi modernizate la Suceava. Vezi care sunt acestea!

lungu2180 de străzi vor fi reabilitate în municipiul reședință de județ. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că a fost semnat contractul pentru reabilitarea străzilor cu fonduri din bugetul local „după zece luni de zile”.

Contractul are o valoare de 28 de milioane de lei, este valabil doi ani şi a fost încheiat cu asocierea de firme SUCT-Florconstruct-Conbucovina-Agacon.

like-facebookNoi am pornit din luna ianuarie, contractul a expirat în august, am avut posibilitatea de prelungire a lui, au fost contestații. Valorea contractului este de 28 milioane de lei. Termenul de implementare de 24 de luni. Pentru anul 2016 avem prins în buget la categoria străzi, 21,8 milioane de lei pentru reabilitarea a 180 de străzi, din care 77 vor fi asfaltate, iar 103 balastate. Dorim să facem reparații capitale, pe şapte străzi. Este vorba de Zamca, Mihai Viteazu, Zorilor Scurtă, Corneliu Coposu, Oituz şi Gavril Tudoraş. Este un proiect de buget, cu siguranță vor vorbi și domnii consilieri. Din discuțiile cu cei de la compartimentul de specialitate am convenit că aceste străzi sunt distruse și nu au fost asfaltate demult, nu au avut reparații capitale. Sper să facem la anul”,  a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*