Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi frați trimiși în judecată pentru tentativă de omor

judecatDoi frați din satul Racova, comuna Udești, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru tentativă de omor. Potrivit rechizitoriului procurorilor, cei doi tineri, de 18, respectiv 19 ani,  în după amiaza zilei de 13 septembrie 2015, au mers la un magazin mixt din satul Racova, unde au jucat cărți și au consumat bere. Un localnic, P. D., care mergea spre stâna sa, a trecut prin fața terasei magazinului și a avut un schimb de replici dure cu cei doi.

like-facebookNervos, Sorin Gabriel B. a smuls din mâna omului un par și încercat să îl lovească. Victime a luat-o la fugă, dar cei doi frați au pornit pe urmele ei. Sorin Gabriel B. l-a ajuns pe P.D și  l-a lovit cu bâta peste genunchi. Omul a căzut și nu a mai putut să se ridice. A ajuns și celălalt frate, Cătălin Alexandru B, care, folosindu-se de un cuțit, pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat bărbatului o lovitură în zona abdomenului, dar î timp ce victima încerca să se ridice, acesta a lovit-o și  în zona lombară.

Victima a reușit cu greu să se ridice și a pornit spre casă, dar pe drum s-a întâlnit cu un consătean pe care l-a rugat să îl ducă la spital.

Potrivit medicilor legiști, victima a suferit un traumatism abdominal cu plagă înjunghiată mezogastrică penetrantă, plagă înjunghiată lombar inferioară dreapta, contuzie genunchi bilateral cu tumefacții echimotice, leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr total de 28-30 de zile de îngrijiri medicale, stabilind că viața bărbatului a fost pusă în pericol.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*