Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Mai mulți suceveni au ajuns de la slujbă la spital. Vezi ce au pățit!

de la slujba la spital (7)Șase suceveni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău la slujba de sfințire a Catedralei Ortodoxe din Suceava.

Cu toții au fost monitorizați și li s-au asigurat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

Dintre cele șase persoane, două au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor întrucât necesitau tratamente medicale pe patul de spital. În stare gravă a ajuns și un bărbat, în vârstă de 72 de ani, căruia i s-a făcut rău în timp ce asista la sluja religioasă.

Bărbatul a suferit un stop cardio respirator, având tensiunea 7. Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, însă dat fiind faptul că starea de sănătate nu a dat semne de îmbunătățire a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Sf Ioan cel Nou din Suceava.like-facebook

Aproximativ 10.000 de credincioși au participat la slujba de sfințire a edificiului din Suceava. Oamenii au venit din tot județul pentru a se ruga pentru sănătate, iertarea păcatelor, ajutor în casă și mântuirea sufletelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*