Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Mașini furate, descoperite de polițiștii suceveni

politiePoliţiştii suceveni, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, au identificat şi recuperat trei vehicule care erau semnalate ca fiind furate, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie a.c.

Astfel, la data de 30 septembrie, ora 17:30, o patrulă din cadrul Secţiei 14 poliţie rurală Vama, în timp ce efectua controale în trafic cu ocazia desfăşurării acţiunii, a oprit un autoturism condus de un bărbat de 37 ani din comuna Grumăzeşti, judeţul Neamţ, la care era anexată o remorcă.

like-facebookÎn urma controlului efectuat, în interiorul remorcii a fost identificată o motocicletă înmatriculată în Italia. În urma interogării bazelor de date s-a stabilit că motocicleta figura cu menţiuni de urmărire, astfel încât s-a procedat la indisponibilizarea acesteia.
Cercetările sunt continuate fiind întocmit şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,, tăinuire la furt’’.

Ulterior, la data de 01 octombrie, în cadrul acţiunii, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi Rădăuţi au identificat o autoutilitară care fusese furată în noaptea de 27.09.2015. Din documentarea activităţii infracţionale s-a stabilit că autorii sunt trei minori cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani , toți din municipiul Rădăuți.
Autoutilitara era semnalată la nivel naţional, fiind dispuse măsuri de urmărire a acesteia. Vehiculul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Salcea au organizat și executat o acțiune la o societate administrată de un tânăr de 30 ani, din municipiul Suceava, societate ce are ca obiect de activitatea achiziționarea în vederea dezmembrării a autovehiculelor și comercializarea pieselor rezultate din această activitate.
În cadrul acțiunii au fost identificate și verificate în bazele de date 36 de autovehicule ocazie cu care a fost identificat un autovehicul care figura ca furat din 16.09.2009.
În aceste condiții autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Salcea.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, care va fi soluţionat de către Poliţia oraşului Salcea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*