Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Bărbat rănit grav după ce un șofer vitezoman a intrat cu mașina într-un cap de podeț. Conducătorul auto a fost încătușat

catuse condamnatUn grav accident de circulație a avut loc, joi dimineață, la Vicovu de Sus. În timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare, din oraşul Vicovu de Sus, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a vitezei excesive, un bărbat de 28 de ani, din localitate, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Straja, care efectua manevra de viraj la stânga și l-a acroșat, după care, a intrat în coliziune cu un cap de podeţ.
like-facebook
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 43 de ani, din localitate, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani.
Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 28 de ani a plecat de la fața locului, deplasându-se la o societate aflată la o distanţă de aproximativ 400-450 metri și a revenit după aproximativ 20 de minute.

În prezenţa martorilor, conducătorul auto de 28 de ani, a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest şi din cauza faptului că a devenit agresiv, s-a procedat la încătuşarea sa, fiind condus la spital, unde s-a sustras de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a refuzat orice colaborare cu poliţiştii şi cu personalul medical. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*