Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Doi frați reținuți de polițiști după ce au snopit în bătaie un bărbat

politieDoi frați din comuna Udești care au snopit în bătaie un bărbat de 54 de ani, care le ceruse socoteală pentru o ceartă cu nepotul său, au fost reținuți de polițiști.

Bărbatul a fost examinat din punct de vedere medico-legal, concluzionându-se preliminar că prin natura leziunilor produse, viaţa i-a fost pusă în primejdie.

like-facebookCercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care au stabilit faptul că, la 13.09.2015, în jurul orei 20.30, pe raza comunei Udeşti, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, cei doi fraţi, de 18 și 19 ani, au exercitat, acte de violenţă asupra persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor, fiind dispusă măsura reţinerii agresorilor pentru 24 de ore, urmând ca la 15.09.a.c. să fie prezentaţi Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă. În baza ordonanţei de reţinere, inculpaţii au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava”, potrivit unui comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*