Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Starețul unei mănăstiri din Suceava, dispus să primească refugiați, în anumite condiții. „Sunt slujitorii Satanei!”

refugiatiStarețul Mănăstirii Sihăstria Putnei, arhimandritul Nectarie Clinci, susține că este dispus să primească și să adăpostească la complexul monahal 100-200 de refugiați sirieni, dar numai dacă sunt creștini.

Potrivit acestuia, dacă refugiații sunt musulmani atunci să se îndrepte către țările musulmane inclusiv în țări bogate, unde nu este război și nu sunt lupte de stradă.

Starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei, arhimandritul Nectarie Clinci, mai spune că după cum a decurs de ceva vreme scena internațională și avalanșa de refugiați nu este de acord cu ridicarea unei moscheie în București.

nectarie clinci„După tot ce se întâmplă, nu sunt de acord cu ridicarea moscheei în capitala țării noastre. La ăștia le dai un deget și îndată sunt în stare să te scoată din țara ta. Să se ducă în Dubai. Au super condiții acolo. Dacă sunt creștini, să vină. Și eu primesc la mănăstire vreo 100-200. Dacă sunt musulmani să se ducă în țările musulmane”,  a spus starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei.

 

Înalta față monahală s-a arătat uimită de faptul că refugiații nu au primit ajutoare umanitare sub pretextul că au însemnul Crucii Roșii.manastirea sihastria putnei

„Nu-i a bună. Să nu primească ajutoare umanitare că au semnul Crucii Roșii pe ele. Sunt fanatici. Sunt slujitorii Satanei. Doamne iartă-mă!…Mai vor să facă și moschee în București. Bine le-a mai zis președintele Federației Ruse, Putin”, a spus arhimandritul Nectarie Clinci.

like-facebookLiderul rus Vladimir Putin ar fi apărut în urmă cu doi ani în fața parlamentului țării sale și în cadrului discursului ținut a subliniat că „În Rusia se trăieşte ca ruşii! Oricare minoritate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusă şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…Rusia nu are nevoie de minorităţile musulmane, aceste minorităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune.Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia.Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creeze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că minorităţile musulmane nu sunt ruse”.

Membrii Parlamentului Rus ridicaţi în picioare l-au ovaţionat pe Putin timp de cinci minute.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*