Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

O tânără și-a înjunghiat prietenul de pahar. Procurorii au trimis-o în judecată

arestataO tânără de 21 de ani a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.
like-facebook
Potrivit rechizitoriului procurorilor, la data de 31 mai, Maria Arabela Lupu s-a întâlnit cu Ciprian G., pe care îl cunoștea din primăvara acestui an, într-un bar din cartierul Burdujeni.

Acolo, cei doi au consumat băuturi alcoolice până la ora 22:00, iar apoi au plecat la locuința bărbatului, unde au continuat să consume băuturi alcoolice.

Ulterior, Maria Arabela și Ciprian G. s-au deplasat la locuinta unei cunoștinte comune, iar în jurul orei 00:30, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu o altă persoană,  tânăra a luat de pe o masă un cuțit de bucătărie. Ciprian G. i-a cerut pe un ton calm să se liniștească și să lase cuțitul din mână pentru a nu răni pe cineva.

Fata i-a solicitat bărbatului, însă, să o lase în pace pentru că în caz contrar îl va tăia pe el, dar imediat după această afirmație, a lovit cu respectivul cutit pe persoana vătămată în zona hemitoracelui stâng, la mică distanță de inimă.

Leziunile i-au pus victimei viața în primejdie. Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*