Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr a rămas fără permis din cauza vitezei cu care conducea

radar politieUn tânăr de 22 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178F, pe raza comunei Gălăneşti, cu viteza de 103 km/h. El a fost amendat și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Șoferul vitezoman a fost depistat, marți, când Serviciul Rutier şi Serviciul de Ordine Publică Suceava a organizat şi desfăşurat o acţiune în sistem integrat, pe raza municipiilor Suceava, Rădăuţi, oraşului Vicovu de Sus şi comunele arondate, pe linia verificării autovehiculelor înmatriculate în alte state, precum şi pe linia prevenirii şi combaterii transportului ilicit de material lemnos.

Astfel, au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 22.190 lei şi 39,46 mc de material lemnos a fost reţinut în vederea stabilirii provenienţei.

Poliţiştii au mai procedat la verificarea a 58 de autoturisme înmatriculate în străinătate şi au reţinut 4 permise de conducere.

Pe raza localităţii Marginea, polițiștii au depistat un bărbat de 27 de ani, din comuna Berchişeşti, care conducea autocamionul cu remorcă și care transporta cantitatea de 39,46 m.c. material lemnos, fără a fi completate în mod corespunzător documentele de transport. Conducătorul auto a fost sancţionat conform prevederilor Legii nr.171/2010 cu suma de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*