Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Corpul de control al MAI a apreciat activitatea Instituţiei Prefectului

corp control plecareCei 16 inspectori ai Corpului de Control al Ministerului Afacerilor  Interne au finalizat controlul la Instituția Prefectului Suceava. Potrivit prefectului județului, Constantin Harasim, activitatea a fost  catalogată ca fiind una bună, însă urmează ca după o lună să fie întocmit raportul final în urma verificărilor.
like-facebook
Harasim susține că 90 la sută din activitatea angajaților Prefecturii a fost apreciată ca fiind una bună, după cum s-au exprimat cei care au efectuat controlul, la ședința de vineri, în cadrul căreia inspectorii Corpului de Control au prezentat o concluzie finală.

corp de control2Trebuie amintit că în perioada 2 – 12.iunie 2015, conform Planului de inspecţie pe anul 2015 al Ministerului Afacerilor Interne, Corpul de Control al Ministrului a realizat activitatea de inspecție la Instituția Prefectului, cât şi la alte structuri  din subordine cum ar fi Pașapoarte, ISU,  Înmatriculări Auto. Instituția Prefectului  urmează să primească Raportul final întocmit de Corpul de Control al Ministrului, în cadrul căruia vor fi reflectate toate disfuncționalitățile constate, cât şi măsurile ce trebuiesc întreprinse pentru înlăturarea acestora şi eficientizarea activități.

Harasim  a precizat că cel mai probabil vor fi făcute recomandări la Compartimentul de Verificarea Legalității Actelor, contencios administrativ și Compartimentul de fond funciar dat fiind faptul că au un  volum foarte mare de lucru.
Rămâne de văzut dacă odată ajuns la Bucrești, Corpul de Control își va menține aceleași concluzii.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*