Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Suceveancă împuşcată în stil mafiot în Italia

Foto: Corriere de la Serra

Foto: Corriere de la Serra

O suceveancă de 35 de ani a fost împuşcată în stil mafiot în Italia. Cadavrul acesteia a fost găsit abandonat pe un câmp, miercuri, de un trecător, lângă oraşul San Marcelino. Mariana Veronica Sologiuc din localitatea Maidan, comuna Cacica, a fost împuşcată în faţă de trei ori, potrivit rainews.it.
like-facebookSuceveanca a fost identificată cu greu pentru că nu avea nici un act asupra ei, iar faţa îi era desfigurată. Anchetatorii spun că femeia a fost sechestrată înainte de a fi ucisă. În plus, anchetatorii italieni au găsit în apropiere şi maşina femeii incendiată. Potrivit Corriere de la Sera, suceveanca administra un bar într-o comună de lângă Napoli.

Deocamdată nimeni nu cunoaşte motivul pentru a care a fost ucisă suceveanca. Cert este că numele femeii apare într-un dosar instrumentat de DIICOT Suceava. Mariana Veronica Sologiuc a fost trimisă în judecată pentru sclavie sexuală. Ea făcea parte dintr-un grup infracţional organizat condus de interopi albanezi.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveancă împușcată în cap în Italia. Doi italieni au fost condamnați după moartea sa. Ce pedepse au primit | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*