Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Tragedie! Angajatul unei primării din judeţ şi-a pus capăt zilelor

inecat mort medicina legalaUn angajat al Primăriei Hănţeşti şi-a pus capăt zilelor. Dumitru Curcă, în vârstă de 56 de ani, angajat ca tehnician cadastral la Primărie, a fost găsit spânzurat, vineri, lângă calea ferată, în zona Iţcani din municipiul Suceava.

Bărbatul era un angajat responsabil al Primăriei Hănţeşti, avea doi copii şi nu părea să aibă probleme în familie. Ce-i drept, în ultima vreme, spun colegii săi, era cam abătut şi chiar nu mai venise la serviciu de la începutul acestei săptămâni.

like-facebookTrupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii vor stabili, în urma anchetei, împrejurările în care s-a produs tragedia.

„Din ce stiu eu, avea probleme financiare, de familie, cu soţia, cu mama, cu soacra. Soţia sa are cancer la sân, mama este bolnavă, soacra la fel, la serviciu e teroare, avem treabă cu APIA de nu mai ştim cum să o scoatem la capăt şi el era foarte muncitor. L-am văzut stresat. L-au ajuns toate. Vineri a fost la serviciu, ne-am despărţit normal, apoi el sâmbătă a venit la muncă, a lucrat şi sâmbătă că avem multă treabă, luni nu a venit, dar ştiam că mai are problemele din familie şi nu am zis nimic. Am vorbit marţi cu el, dar nu m-am înţeles. Iniţial am crezut că era beat, dar era foarte supărat, abătut. Miercuri, m-am îngrijorat când am văzut că nu a venit la muncă şi l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Joi, m-a sunat băiatul lui şi m-a întrebat dacă ştiu ceva de el. A clacat. Avea probleme şi cu apartamentul, avea şi bancă de plătit, greu. Chiar e o tragedie”, ne-a declarat primarul comunei Hănţeşti, Daniel Olariu.

Familia urma să ia sâmbătă trupul neînsufleţit de la morgă, iar duminică să îl înmormânteze.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Angajatul unei primării şi-a pus capăt zilelor | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*