Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident produs la Şaru Dornei de un şofer beat

accident1-300x225Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe DJ 174, la Şaru Dornei. Potrivit poliţiştilor, în timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 62 de ani din municipiul Vatra Dornei, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

like-facebookÎntrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 62 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul s-a ales cu dosar penal.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Darling says:

    Faceţi domnule publice numele acestora, că nu le încălcaţi intimitatea, poate altădată nu se vor mai urca beţi la volan… Este nenorocire se se întâmplă în Şaru Dornei… Domnilor poliţişti aplicaţi legea vă rog, pentru că nu cred că nu se stie ce se întâmplă în condiţiile în care dl. Matei, unde a fost recent un accident, care este căpitanul celor de la rural şi dl. Amorel Niculiţă, seful circulaţiei sunt din Şaru Dornei.. Faceţi acţiuni la ceas de seară, sâmbăta, duminica, dar nu staţi numai o oră dou, că dfracii aceştia vă pândesc şi după aceea incep circul, staţi cumva cu schimbu toată noaptea… dati-le amenzi şi luaţine carnetul.. speriaţii cât de cât, poate se vor cuminţi.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*