Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Petiţie online pentru modernizarea unui drum din judeţ

drumLocalnicii din Siret, dar şi din împrejurimi au decis să strângă semnături pentru a determina autorităţile să repare drumul DJ291A Siret – Pădureni.

like-facebook„Cel mai rau drum din judetul Suceava. Pentru cine face naveta de la Gramesti sau de la Padureni spre Siret este un adevarat dezastru. Un drum “European”.  Drumul e plin de cratere ca dupa razboi. Consiliul Judetean Suceava incapabil sa aloce bani pentru 2km de drum”, spun iniţiatorii petiţiei.

Petiţie online

Este în administrarea Consiliului Local Siret şi este în proprietatea Consiliului Judeţean. El arată foarte bine la intrarea în oraşul Siret dinspre Grămeşti, după aceea urmează doi kilometri de drum bombardat cu foarte multe gropi. Din nou, sunt patru kilometri de drum foarte bun, modernizat, iar de la intrarea în cartierul Mănăstioara şi până la ieşire, aproximativ 4 km, drumul este nemodernizat şi arată foarte rău. Noi am făcut demersuri la Consiliul Judeţean, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice ca acest drum să-l modernizăm.  Acest lucru îl facem de aproximativ doi ani şi jumătate, mai exact de la începutul mandatului 2012- 2016. Din nefericire, până în momentul de faţă nu avem încă un răspuns pozitiv pentru modernizarea acestui drum”, a spus primarul Adrian Popoiu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*