Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Doi ofițeri ai SRI detașați la Direcția Regională Antifraudă Suceava

taban anafDoi ofițeri SRI stau zilnic în „coasta” inspectorilor antifraudă din cadrul Direcției Regionale 1 Suceava a ANAF. Aceștia au fost detașați de la structura centrală a Serviciului Român de Informații pentru a sta cu ochii pe lucrătorii de la ANAF din județul Suceava  și a superviza, cel mai probabil, controalele din teren.
like-facebookȘeful Serviciului Control antifraudă de la Direcția Regională 1 Suceava, Gabriel Taban,  a confirmat prezența celor doi ofițeri SRI trimiși la Suceava și, probabil la toate structurile din țară, care  se învârt zilnic în birourile Direcției Regionale ANAF Suceava respectiv, cel de analiză și control, din cadrul acestei instituții de control a statului. Mai mult, domnia sa a spus că activitatea în rândul funcționarilor a devenit stresantă și  pe zi ce trece aceasta se acutizează.
Întrebat de ce acești ofițeri SRI au fost trimiși și care este rolul lor în cadrul ANAF Suceava, Gabriel Taban a spus că nu știe, însă cert este că aceștia stau cu ochii pe hârtiile și controalele care se fac pentru ca ulterior să facă raportări la nivel central.
Domnia sa a mai spus că deja au fost înregistrate situații în care angajații din cadrul ANAF și-au dat demisia din cauza stresului zilnic și nu mai pot face față activității.

Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. un om says:

    Stiati ca Taban Aurelia, sotia domnului de mai sus, a semnat in numele societatii , un contract de imprumut pentru societatea Comalrid SA din Bacau, in valoare de aprox 500000 Euro, impreuna cu Balaita Victoria, fara a avea aprobarea AGA, valoare de 13,5 ori capitalul social, cu Rustrans SRL Bacau. Prin proceduri aparent legale, acestea reusesc performanta de a pierde aproape toate activele societatii, la preturi derizorii, toate in favoarea societatii Rustrans. Dar , patronul Rustrans este si patronul Conextrust, unde sunt angajati fii acestora, deci si fiul lui Taban. Ca rasplata pentru cele facute, cat si pentru vanzarea unui activ in centrul Bacaului , cunoscut ca, Crama Comalrid, catre SC Bestal(asociat cu 90% fiica lui Rusu) la numai 19000 euro, fiul lui Taban primeste un apartament in centrul Bacaului cu numai 12000 euro. Unde este corectitudinea , cinstea si spiritul legii in aceste cazuri. Stiati ca d-na, a concediat pe fostul administrator, ce-l care a promovat-o in functie, care a avut incredere in ea, care a remunerat-o corespunzator, a gasit intelegere atunci cand a avut nevoie, pentru ca mai apoi sa-l rasplateasca cu concedierea. Unde este constiinta, sau mai bine zis mai este constiinta. Cum sa fie facute controale corecte, legea sa fie aplicata corect, cand in spate se gasesc asemenea fapte? Dreptatea trebuie sa invinga, pentru ca o familie este traumatizata de actiunile lor, de faptele lor , si-au batut joc de munca unui om de o viata. Toate se platesc pe pamant mai devreme sau mai tarziu.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi ofițeri ai SRI detașați la Direcția Regională Antifraudă Suceava | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*