Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Fraţii Scripcariu, condamnaţi la închisoare după ce au bătut doi bărbaţi

inchisoareMagistraţii Tribunalului Suceava au decis condamnarea fraţilor Adrian Scripcariu şi Dumitru Scripcariu, la 11 ani şi şase luni, respectiv şapte ani şi opt luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Cei doi indivizi au bătut crunt doi bărbaţi ce se aflau într-o maşină  pentru că i-au înjurat. Totul s-a petrecut la data de 1 august 2014.

like-facebook În zona Gării din Iţcani,  Afin Marinel Pleşa, de 19 ani şi Dumitru Bergheaua, de 33 de ani, se deplasau cu un autoturism BMW înmatriculat în Angli, iar pe strada Aurel Vlaicu, în dreptul parcului din faţa Gării Suceava Nord s-au întâlnit cu fraţii Adrian Scripcariu şi Dumitru Scripcariu. Aceştia s-au luat la ceartă şi au început să se înjure. Pleşa şi Bergheaua au plecat cu maşina, însă s-au oprit în faţa unei case de pe aceeaşi stradă. În acel moment, fraţii Scripcariu, înarmaţi cu topoare şi pari, le-au distrus maşina şi i-au bătut pe Pleşa şi Bergheaua până i-au băgat în spital.

Fraţii Scripcariu trebuie să achite părţii civile Dumitru Bergheaua daune morale în valoare de 3.000 de euro şi lui Afin Mirel Pleşa daune morale în valoare de 2.000 de euro. Ei trebuie să plătească şi Spitalului Judeţean Suceava suma de 3.313,26 de lei cu titlu de cheltuieli de spitalizare şi statului român suma de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Sentinţa instanţei sucevene nu este definitivă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fraţii Scripcariu, condamnaţi la închisoare după ce au bătut doi bărbaţi | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*