Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Şi-a ucis cumnatul şi l-a îngropat în grădină. Vezi ce pedeapsă a primit!

curtea de apel suceavaUn bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Suceava la 20 de ani de închisoare pentru omor. El trebuie să plătească 20.000 de lei daune morale.

Mihai Gheorghe Ureche, în 1999, împreună cu fratele său, l-au omorât în bătaie pe un cumnat de-al lor, iar apoi l-au îngropat în grădina din spatele casei. Abia în iunie 2012, anchetatorii au găsit cadavrul bărbatului îngropat în grădina din spatele casei din Frumosu, unde locuise victima, Sorin Badale, de 42 de ani, până la sfârşitul lunii septembrie 1999, când a dispărut.

like-facebookOamenii legii au făcut o percheziţie, după 13 ani, şi astfel au descoperit trupul neînsufleţit, îngropat la o adâncime de 70 de centimetri, fără haine. Cei doi fraţi, Mihai şi Vasile Ureche, l-au bătut pe Badale, l-au dus în grajd şi l-au lăsat să moară, apoi l-au îngropat. Totul a ieşit la iveală după ce fiul victimei, de 7 ani, a povestit tot. Vasile Ureche, şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, iar acum fratele său a primit o condamnare de 20 de ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*