Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Tragic! Un tânăr s-a sinucis după ce iubita sa a anulat nunta

lumanare-mort-300x187Sfârşit dramatic pentru un tânăr de 25 de ani din municipiul Suceava. Supărat că iubita sa a anulat nunta, a decis să-şi pună capăt zilelor chiar în Postul Paştelui. În noaptea de miercuri spre joi, tânărul a mers în garaj şi s-a spânzurat cu o funie, pe strada Duzilor din municipiul Suceava.

like-facebookDorin Ionuţ Semeniuc avea o relaţie frumoasă de ceva timp cu o tânără pe care o iubea enorm şi au decis să facă nunta în 2016. Între ei au apărut, însă, probleme, fata a decis să anuleze nunta, iar în urmă cu trei luni s-au despărţit.

Dorin nu a putut trece peste această despărţire, iar acest lucru l-a făcut să-şi dorească moartea. Mama lui a fost cu el să ia rezultatele unor analize și au mers la un psiholog. El a plecat acasă, iar apoi femeia nu l-a mai văzut.

 

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei.


Loading...

loading...

24 Comentarii

  1. Constantin says:

    Un baiat extraordinar, pacat de el ….

    Răspunde
  2. Natalia says:

    Dumnezeu sa-l ierte ! Un suflet bun,mereu cu zâmbetul pe buze..plin de viața. Păcat ca a iubit o persoana nepotrivita care si-a bătut joc de el. In cunoștința de cauza,acest băiat a facut eforturi enorme pentru a pune totul la punct pentru noua viața in doi… Si din câte am înțeles domnișoara logodnica mai avea pe cineva in viața ei,apoi a decis sa renunțe la Dorin anunțându-l,iar la putine zile de la despărțire,fata posta pe Facebook poze împreuna cu noul ei iubit,foarte îndrăgostită …. Nimeni nu are dreptul de a se juca cu sentimentele unui om,”umblând pe mai multe fronturi”! În locul fetei noaptea nu as putea sa dorm,sa stiu ca un suflet bun,si-a pus capăt zilelor datorită “nebuniei” ei nestind sa pună capăt cand era momentul,fiind onesta si nu o mincinoasa !u

    Răspunde
  3. diana says:

    Ionela Prodaniuc, cea mai mare jigodie, rautate intruchipata

    Răspunde
    • danut says:

      asa e fereasca dumnezeu daca stia ca nu e de el de ce sa mai logodit si a mai facut ce a mai facut ,nu merita unele persoane asa ceva precum dorin dar asta e viata .unde este depus dorin si unde il imormanteaza

      Răspunde
    • Anonim says:

      Daca fata aia era o jigodie sau rautate intruchipata pentru ce a mai stat cu ea?? de ce s-a logodit cu ea?? hai sa nu privim povestea doar dintr-o perspectiva.. nu este nici ea vinovata… pt ca oricat ai iubi o persoana in viata drumu se poate separa insa sunt atatea alte fete.. si nici el nu trebuie judecat pentru ca intr-un moment de nebunie putem toti sa ajungem in acel punct.

      Răspunde
  4. cristi says:

    dumnezeu sa te ierte dorin !!!!

    Răspunde
  5. Mihai says:

    Ionela Diana Prodaniuc!!! Rusine sa-ti fie,femeie fără inima,egoista,numai răutate ai adus in aceasta familie,un băiat tânăr,bun,vesel,cu un bun simt nemaigăsit a plecat de lângă noi datorită tie! RUSINE!! Dorin lucra non-stop pentru voi pentru un viitor bun,si tu ce ai facut? Te-ai trezit in al 12-lea ceas ca nu mai vrei,găsit iubirea vieții in câteva zile ?! Daca într-adevăr tu era OM, luai decizia înainte,nu dupa ce omul asta făcea sacrificii in fiecare zi. Pentru ce atâtea speranțe i-ai facut?! De ce nu ai oprit din timp? De ce ?! Te-ai amuzat mereu ca e
    Mort dupa tine chiar daca timpul a trecut,bucurându-te de suferința lui…si uite unde l-a dus! Acum esti fericita? Toți apropiați stiu ca te-a tratat mereu bine,acest lucru sunt sigur ca poți sa-l aprobi si tu! Gândește te ca ai distrus o familie,părinții sunt distruși ,copilul lor frumos,tânăr si plin de viața nu mai e printre ei! Dumnezeu sa te ierte,Dorin!

    Răspunde
  6. eu says:

    aia nu o poti numi fata…..o vagaboanta si o taratura ordinara… dumnezeu sa te ierte.

    Răspunde
  7. anonim says:

    O nenorocita de fata RUȘINE IONELA PRODANIUC păcat de tinerețea lui și de părinți .Condoleanțe familiei. Ami pare foarte rău pt cele întâmplate. Toți te acuza fata cu chip fals și cu o răutate de ne descris .Și nu uita ce semeni aia o sa culegi (bătaie de joc)RUSINEEEEEEEEE

    Răspunde
  8. Anonim says:

    Eu nu va inteleg?! Cum puteti denigra asa o fata/femeie?! A-ți trait cu ei?! Stiti ce s-a intamplat intre ei?! Incat aruncati cu asemenea vorbe?! El s-a adus, a ales o cale nu chiar frumoasa, mai bine va’ti ruga ptr sufletul acestui baiat, nu a-ți arunca asa cuvine. ,, Cel fara de pacat, sa arunce cu piatra”

    Răspunde
    • Anonim2 says:

      Anonim, nu este nimic de neinteles. Nu denigreaza nimeni pe nimeni pe nemeritate. Intimitatile, este drept, le stiau doar ei. Insa multe lucruri se vad si fara sa locuiesti impreuna: prietenii, apropiatii, rudele cu siguranta au idee si de momentele mai putin frumoase petrecute si le pot aprecia obiectiv. Cu siguranta toata lumea este socata de acest gest necugetat, imposibil inca de inteles, dar cu siguranta “domnisoara” in cauza are partea ei de vina, de neiertat, din punctul meu de vedere si se vede bine ca nu doar al meu, in toata aceasta poveste. Nu e de judecat, dar mereu soarta gaseste o modalitate de a plati intr-un fel sau altul pentru tot ceea ce faci. Odihneste-te in pace, Dorin, copil frumos cu suflet bland!

      Răspunde
  9. asa nu says:

    Adevarul este ca nimeni nu este stapan pe viata sa,am fost creati de Cel de Sus, si doar el ne poate curma firul vietii. Nimeni nu este in masura sa judece pe nimeni. Doar ei stiu ce a fost intre ei. Lumea nu se sfarseste la o femeie,asta e clar! Lasati vorbele urate la adresa tinerei pentru ca ea nu are nicio vina,dragoste cu sila nu exista. Priviti din ambele perspective povestea!

    Răspunde
  10. Anonim says:

    E usor sa aruncam cu pietre in cel care a ramas dar nu trebuie sa judecam noi numai bunul Dumnezeu are dreptul sa judece. Daca fata a gresit o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu. Hai sa lasam jignirile si sa ne rugam pentru sufletul lui Dumnezeu sa-l ierte.

    Răspunde
  11. Anonim2 says:

    Ne pare rau pentru cele intamplate,dar nimeni nu stie ce sa petrecut intre ei.
    Haideti sa nu fim rautacioasi in postul pastelui.
    Dumnezeu sal odihneasca si sufletul lui sa fie dus spre rai.
    A fost un baiat foarte bun,darnic,eu am reusit sal cunosc si era un baiat de nota 10.
    Si fata nu este chiar cum ati descriso voi.
    Dumnezeu sal odhineasca in pace!!!!!

    Răspunde
  12. Anonim2 says:

    Ei amandoi s-o iubit,dar viata nui cum asa vrem noi.
    Noi trebuie sa trecem mai departe si sa ne gandin cum era el in viata.
    Iar voi nu mai fiti rautaciosi cu fata,macar voi stiti ce se petrece in inima fetei.
    Si mie imi pare rau de acest lucru.
    Dar voi fiind rautaciosi o insultati PE FATA.
    Daca DORIN a gandit asa si el i sa parut o cale mai buna ce dati vina pe fata.
    Dumnezeu sal ierte si sal duca spre rai!!! 🙁

    Răspunde
  13. anonim says:

    Este foarte tragic ce sa intamplat, rugativa pt. sufletul lui si lasati jignirile. Mai devreme sau mai tarziu toti vom plati pt. pacatele noastre ca nimeni nu este fara de pacat Dumnezeu sa-l ierte.

    Răspunde
  14. ANONIM3 says:

    Dumnezeu sa-l ierte !!!!!!!!!!!!!!!!!!pe cel ce a fost un baiat deosebit !!!!!!!!!!!!!!!

    Răspunde
  15. anonim says:

    Acum si tatal tau te-a urmat pana la moarte…toate se tin lant..s-a distrus familia ta Dorine..si toate astea pentru ce? tuturor cuplurilor ne-ai dat o lectie .. acum durerea e dubla…Off Dorine..!! Oriunde te-ai afla sa stii ca te iubim si ne este dor de tine baiat bun!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragic! Un tânăr s-a sinucis după ce iubita sa a anulat nunta | MoldovaNews.ro
  2. Un tânăr a încercat să se sinucidă pentru că nu şi-a găsit de muncă | SuceavaNews.ro
  3. Tragedie! Tatăl tânărului care s-a sinucis după ce iubita a anulat nunta s-a spânzurat | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*