Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un profesor universitar şi politician, născut la Suceava, s-a stins din viaţă

lumanare-mort-300x187Un cunoscut profesor universitar din Iaşi, născut la Suceava, s-a stins din viaţă, duminică dimineaţă după o grea suferinţă. Prof. univ. dr. Tiberiu Brailean a murit după câteva zile petrecute în spital, în urma unui stop cardio-respirator sever. El a fost internat la Spitalul Parhon în noaptea de marţi spre miercuri, iar  a doua zi a fost transferat la Spitalul Sfântul Spiridon.

like-facebookDin păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. El a avut un cheag de sânge la un picior şi a ajuns la o embolie pulmonară.
Profesorul de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, Tiberiu Brailean s-a născut pe 9 ianuarie 1960, în judeţul Suceava.

Între anii 1980 si 1984 a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice Iaşi, Secţia Finante-Contabilitate. În 1990 a urmat studii postuniversitare de comerţ exterior la Ministerul Comertului Exterior, iar din anul 1997 a devenit doctor în economie.  Tiberiu Brailean a fost atat consilier local, cat si consilier judetean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*