Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr accidentat pe o trecere de pietoni din Rădăuţi

accident pe trecerea de pietoni zebraUn tânăr de 18 ani a fost accidentat, duminică, pe o trecere de pietoni de la Rădăuţi de o maşină. După evenimentul rutier, atât el cât și conducătorul auto și-au continuat  deplasarea.  Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni de pe str. 1 Mai, din localitatea de domiciliu, moment în care a fost acroșat de un autoturism care s-a încadrat pe str. 1 Mai, efectuând viraj stânga de pe str. Dimitrie Dan.

Ulterior, conducătorul auto a oprit autoturismul, a discutat cu pietonul, după care, de comun acord, și-au continuat deplasarea.

like-facebookÎn urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că autoturism implicat în eveniment a fost condus de un bărbat de 42 ani, din comuna Marginea.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul pietonului și de 0,03 mg/l în cazul conducătorului auto, care a declarat faptul că a consumat un pahar de vin, la domiciliu, ulterior producerii evenimentului, după care, la spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 2-3 zile îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. anichitei says:

    sar putea sa nul iwrt

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*