Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Mii de vizitatori la ISU Suceava, de Ziua Porţilor Deschise

vizitatori pompieriVineri, premergător sărbătoririi Zilei Protecţiei Civile din România – 28 februarie, pompierii militari suceveni au organizat „Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul inspectoratului din municipiul Suceava, str. Universităţii nr.14, cât şi la sediile subunităţilor din judeţ – Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Solca, Siret şi Vicovu de Sus.

Mii de vizitatori, în special copii, dar şi adulţi, au trecut pragul porţilor deschise, unde le-au fost prezentate mijloacele de primă intervenţie în caz de situaţii de protecţie civilă şi modul de folosire a acestora. De asemenea, oaspeţii au fost informaţi privind riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă de la nivelul judeţului şi despre regulile de comportare în situaţii de urgenţă.

Cei mici, împreună cu cei mari, s-au bucurat de prezenţa şi de prestaţia lui Olly,    câinele salvator, care a încântat asistenţa cu demonstraţiile sale, de exerciţiile demonstrative ale pompierilor militari, dar şi de tehnica de intervenţie folosită în diferite situaţii de urgenţă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*