Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Au refuzat-o la concursul de miss din liceu. Acum a ajuns pe cele mai mari podiumuri din lume

sinziana 7Povestea tinerei de 18 ani, Sînziana Cozorici, o suceveancă care a trăit o perioadă într-un centru de plasament, poate fi considerată demnă de un adevărat film. Sînziana nu a avut o copilărie perfectă şi a fost nevoită să înfrunte multe răutăţi, dar a avut norocul să aibă alături prieteni adevăraţi, care au ajutat-o să meargă pe un drum bun, iar acum a ajuns să prezinte haine pentru cei mai importanţi designeri şi case de modă. Faptul că a participat la concursul Next Top Model by Cătălin Botezatu, de la Antena 1, i-a schimbat viaţa în totalitate.

like-facebookFaptul că am crescut la o casă de copii face parte din trecutul meu şi nu mai am nicio legătură cu ce a fost în trecut, am altă viaţă.  Nu aveam nimic propus când era acolo, singurul gând era ca, nu ştiu, modul în care mă priveau oamenii şi ce se întâmpla în jurul meu mă făceau pe mine să cred că există ceva special pentru mine şi ambiţia mea, felul în care gândeam, ştiam tot timpul că e ceva diferit, ştiam că o să fie ceva de bine pentru mine, nu ştiam pe care plan, în ce domeniu, dar ştiam că o să fie ceva măreţ. Ştiam că vreau să fac ceva cu viaţa mea şi am  avut oameni în viaţa mea care m-au încurajat mult. Am cunoscut, prin intermediul căminului, foarte mulţi străini, am avut ocazia  de mică să cunosc alte mentalităţi, asta clar mi-a schimbat modul de gândire”, a spus Sînziana.

sinziana3În liceu, a încercat să participe la concursul Miss Boboc, sperând că aceasta o va ajuta cândva într-o carieră de model. A fost respinsă, însă, iar acest lucru a dezamăgit-o mult.

Îmi spuneau prietenii foarte des: eşti slabă, înaltă, frumoasă, ai putea fi model. Am fost dezamăgită pentru că la un moment dat m-au abordat pe stradă nişte oameni care spuneau că au o agenţie, dar de fapt nu era nimic serios. Părea a fi o agenţie fantomă. Apoi, am fost dezamăgită cu balul din liceu, din clasa  a IX-a, unde nu m-au luat şi am zis că niciodată nu o să mai particip la aşa ceva. Eram foarte axată pe şcoală, pe învăţat şi nu m-am mai gândit.Poate undeva ascuns, înăuntrul meu, era dorinţa asta, ştiam că s-ar putea totuşi. Prietenii m-au împins să merg la concurs şi mi-am promis mie că e ultima încercare: dacă şi de data asta dau greş, gata! Nu am fost niciodată eu genul care să insiste, să mă duc pe la agenţii, să mă rog, să mă fac cunoscută. Pur şi simplu aşa s-a întâmplat”, a mai declarat suceveanca.sinziana5

Acum, Sînziana călătoreşte în diferite ţări ale lumii, a apărut în diferite reclame şi a cunoscut oameni noi, care, în timp, i-au devenit prieteni. Nu regretă nicio perioadă din viaţa ei, preţuieşte toate lucrurile bune care i s-au întâmplat, iubeşte oamenii şi încearcă să aibă mereu o atitudine pozitivă.
Lucrează mult, dar pentru că modellingul este cea mai mare pasiune a ei, munceşte cu mare plăcere.

sinziana copil„Practic, cu ajutorul concursului am câştigat şi contractul cu agenţia MRA Modelles, cu care lucrez şi în prezent. Bine, în prezent, nu are nicio legătură ce am făcut eu acolo cu ce fac acum , doar că e şansa că lucrez cu agenţia şi că am descoperit ce înseamnă într-adevăr modellingul , am  lucrat cu designeri importanţi, cu case de modă, am  călătorit, am lucrat cu agenţii din afară, în China şi Paris. Am mai lucrat şi cu Cătălin Botezatu, Ludmila Corlăteanu”, a spus Sînziana.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cel mai râvnit fotomodel sucevean dezvăluie secretul siluetei sale | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*