Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Două persoane reţinute după mai multe tâlhării

arestatDouă persoane suspectate de mai multe tâlhării au fost reţinute de poliţişti. Unul dintre indivizi a fugit în Austria, dar a fost găsit după ce a fost dat în urmărire internaţională.

Primul individ, un tânăr de 18 ani, a fost reţinut după ce a tâlhărit o femeie de 43 de ani, la sfârşitul anului 2014, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava.

like-facebookFemeia se deplasa şi vorbea la telefonul mobil, timp în care  a fost lovită din spate în zona cefei de un tânăr necunoscut, care i-a sustras telefonul din mână, prejudiciul fiind de circa  500 lei.

De asemenea, poliţiştii au continuat cercetările şi cu privire la o altă faptă de tâlhărie comisă în data de 27 decembrie 2013, când un tânăr a fost deposedat prin violenţă de un telefon mobil, un portofel cu acte şi bani şi suma de 4200 lei.

În urma activităţilor desfăşurate a fost identificat făptuitorul ca fiind un tânăr de 30 de ani din comuna Grăniceşti, judeţul Suceava. Din activităţile investigative desfăşurate a rezultat că acesta a părăsit teritoriul ţării. El a fost dat în urmărire şi a fost localizat în Austria, de unde a fost extrădat, iar marţi a fost băgat în Arestul IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*