Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Familie implicată într-un accident. Mama şi copilul de doi ani au fost răniţi

accidentO întreagă familie din Mihăiești, comuna suceveană Horodniceni, a fost implicată într-un accident de circulație, sâmbătă, în jurul orei 18.30 în Moara-comuna Liteni.  Maşina în care se aflau a acroșat o mașină de pe sensul opus, a lovit o alta staționată și s-a oprit la vreo 30 de metri. Impactul a fost violent, un copil, de doar 2 anișori, a fost aruncat din mașină. Cel puțin așa susțin martorii oculari.
like-facebookMama și copilul au fost preluați de Ambulanțe SMURD și transportaţi  la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Sf Ioan cel Nou Suceava, fiind în stare destul de gravă. Şoferul era în stare avansată de ebrietate.
Valentin Tanaş s-a ales cu câteva leziuni, dar este în afara oricărui pericol. El a refuzat să meargă la spital. Cercetările au fost preluate de Poliția Rutieră.
Sunt suspiciuni că bărbatul s-ar fi aflat, de fapt, la volan, dar a dat vina pe soţia sa. Femeia le-a zis medicilor că ea se afla cu copilul în braţe, dar nu mai ştia dacă era pe scaunul din faţă sau din spate.
Poliţiştii vor stabili cu exactitate cine este vinovat.
 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*