Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Şocant! Copil atacat de o leoaică la Grădina Zoologică Rădăuţi

leoaicaCaz extrem de grav petrecut, vineri după-amiază, la Grădina Zoologică Rădăuţi. Un băiat de 11 ani a fost atacat de o leoaică în timp ce se afla cu câţiva prieteni în vizită, pentru a vedea animalele. Minorii, cu vârste între 11 şi 14 ani, au plătit biletele, dar au mers singuri să admire animalele, nefiind însoţiţi de nici un anagajat al grădinii zoologică.

like-facebookLa un moment dat, ei au băgat beţe printre gratii pentru a vedea cum reacţionează animalele, iar leoaica a prins băţul băiatului de 11 ani şi l-a tras, trântindu-l pe copil jos, aproape de gratii. Leoaica l-a lovit de mai multe ori în zona abdomenului, dar şi la un picior.

Norocul său a fost că fratele său mai mare, care se afla în grupul de prieteni, l-a tras de lângă cuşcă şi a sunat imediat la familie, care a chemat ambulanţa. Copilul de 11 ani a fost dus la Spitalul Rădăuţi, iar apoi la Spitalul Suceava, unde a primit îngrijiri medicale. Medicii i-au dezinfectat şi cusut rănile, iar acum băiatul se află în afara pericolului. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi neglijenţă în serviciu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Şocant! Copil atacat de o leoaică la Grădina Zoologică Rădăuţi | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*